Kattokeskukselle uudet toimitilat kuopioon

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 10.5.2019 7:40:22

 

Kattoremontteja ja katonhuoltoja toteuttavalle Kattokeskus Oy:lle valmistuu yritysilmeen mukaiset toimitilat Kuopioon. Kattokeskus on perustettu vuonna 1997 ja toimii nyt jo usealla paikkakunnalla Suomessa. Toiminnan kasvaessa myös tilojen tarve muuttuu ja nyt toimitilojen tarve tuli eteen Kuopiossa, jossa konsernin tytäryhtiö, Kattokeskus Itä-Suomi Oy on toiminut vuodesta 2015 alkaen ja työllistää tällä hetkellä n. 25 työntekijää.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

ProMartin uusi logistiikkakeskus on BRANDin käsialaa

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 14.2.2019 8:58:03

 

ProMart on teknisen tukkukaupan palveluyritys, joka työllistää lähes 70 työntekijää ympäri Suomen. Yrityksellä on Suomessa tällä hetkellä 6 toimipistettä, joista uusin, yrityksen päätoimipaikka ja logistiikkakeskus, sijaitsee Pirkkalassa. Haastattelimme ProMartin toimitusjohtaja Sampo Säilyä  ja kehitysjohtaja Hannu Pajulaa uusista toimitiloista ja siitä, kuinka me BRAND toimitilat valikoiduimme kumppaniksi niiden toteutukseen. 

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Ohjeet yritystontin hankintaan

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 25.1.2019 10:10:38
Yritystonttien hankinta saattaa äkkiseltään kuulostaa aihetta sen enempää tuntevalle hyvinkin yksinkertaiselta toimenpiteeltä - sen kun päättää mistä haluaa tontin ja ostaa pois. Todellisuudessa tontin hankintaan liittyy kuitenkin useita muuttujia, jotka on hyvä tietää ennen tonttihankintaan ryhtymistä. Kokosimme tähän artikkeliin yritystontin hankintaan vaikuttavat asiat, jotka sinun tulee tietää helpon ja tehokkaan tonttihankinnan mahdollistamiseksi!

Lue lisää

Aiheet: toimitilan rakentaminen, Yritystontti

Tehokkaan tuotantotilan ABC

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 8.1.2019 8:55:00
Tehokkaat, tyylikkäät toimitilat, jotka tukevat kasvavan yrityksenne tarpeita - mitä niiden hankinnassa ja toteutuksessa tulee ottaa huomioon? Mitä tuotannollenne tyypillisiä tekijöitä tulee ottaa huomioon jo hankinnan alkuvaiheissa? 

Lue lisää

Aiheet: toimitilan rakentaminen

Gugguulle uudet toimitilat BRAND toimitiloilta

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 19.12.2018 10:17:00

 

Gugguu on keväällä 2012 perustettu lastenvaateyritys, joka sai alkunsa kahden siskoksen ongelmasta löytää lapsilleen laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, joita on myös mukava pitää. Vitsailu oman vaatemerkin perustamisesta kääntyi pian vakavaksi harkinnaksi oman yrityksen perustamisesta. 

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Yritystilan vuokraaminen - ota nämä asiat huomioon

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 29.11.2018 10:23:33

 

Mitä uuden toimitilan vuokraamisessa tulee ottaa huomioon? Miten varmistat, että uudet vuokratilat vastaavat aidosti yrityksenne tarpeita? Kokosimme tähän artikkeliin kysymyksiä, joihin vastaamalla pääset onnistuneesti liikkeelle uusien vuokratilojenne hankinnassa!

Lue lisää

Aiheet: toimitilan vuokraaminen

Uuden toimitilan tulee tukea yrityksen kasvua

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 15.11.2018 11:11:32

 

Uuden toimitilan hankinta on aina merkittävä mahdollisuus parantaa niin töissä viihtymistä kuin toimitilojen tehokkuutta. Oli uuden toimitilan hankinnan syy mikä tahansa, on sille perinteisesti yhteinen tavoite – uusien toimitilojen tulee tukea yrityksen perustoimintaa kattavasti!

Lue lisää

Aiheet: toimitilan ostaminen, toimitilan vuokraaminen

Järki-Saneerauksen isot ja upeat uudet toimitilat valmistuvat Lopelle

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 26.10.2018 11:04:00

Järki-Saneeraus on vuoden 2013 alussa perustettu kattoremontoinnin erikoisliike, joka työllistää tällä hetkellä n. 50 henkilöä. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella, mutta suunnittelee toimintansa laajentamista mm. Tampereen ja Turun seudulle lähitulevaisuudessa.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Branderin uusi leipomokahvila palvelee asiakkaita loistavalla sijainnilla Pirkkalassa

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 11.10.2018 10:02:00

 

Brander on tamperelainen leipomoyritys, joka on palvellut Tampereen seudun herkuttelijoita jo kohta 100 vuotta. Vuonna 1920 perustetulla yrityksellä on nykyisin 5 toimipistettä Tampereella ja yksi Lielahdessa.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Miksi uusiin toimitiloihin investoiminen kannattaa?

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 13.9.2018 9:29:00

 

Uuden toimitilan hankinta on yritykselle aina suuri mahdollisuus. Yritys voi vaikuttaa sillä positiivisesti niin yrityksensä imagoon kuin työntekijöidensä viihtyvyyteen. Uusien toimitilojen hankinta on aina merkittävä investointi, mutta juuri yrityksellenne räätälöidyt toimitilat maksavat itsensä takaisin nopeasti - ja monella tapaa. Nostimme tähän artikkeliin yleisimmät hyödyt uusien toimitilojen hankinnassa. 

Lue lisää

Aiheet: toimitilan rakentaminen, toimitilan vuokraaminen

Ajankohtaiset artikkelit 

Löydät blogistamme asiantuntija-artikkeleita toimitiloihin, niiden rakentamiseen ja vuokraamiseen liittyen sekä ajankohtaisia uutisia meistä ja asiakkaistamme! 

Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi:

Viimeisimmät julkaisut