Järki-Saneerauksen isot ja upeat uudet toimitilat valmistuvat Lopelle

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 26.10.2018 11:04:00

Järki-Saneeraus on vuoden 2013 alussa perustettu kattoremontoinnin erikoisliike, joka työllistää tällä hetkellä n. 50 henkilöä. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella, mutta suunnittelee toimintansa laajentamista mm. Tampereen ja Turun seudulle lähitulevaisuudessa.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Branderin uusi leipomokahvila palvelee asiakkaita loistavalla sijainnilla Pirkkalassa

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 11.10.2018 10:02:00

 

Brander on tamperelainen leipomoyritys, joka on palvellut Tampereen seudun herkuttelijoita jo kohta 100 vuotta. Vuonna 1920 perustetulla yrityksellä on nykyisin 5 toimipistettä Tampereella ja yksi Lielahdessa.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Miksi uusiin toimitiloihin investoiminen kannattaa?

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 13.9.2018 9:29:00

 

Uuden toimitilan hankinta on yritykselle aina suuri mahdollisuus. Yritys voi vaikuttaa sillä positiivisesti niin yrityksensä imagoon kuin työntekijöidensä viihtyvyyteen. Uusien toimitilojen hankinta on aina merkittävä investointi, mutta juuri yrityksellenne räätälöidyt toimitilat maksavat itsensä takaisin nopeasti - ja monella tapaa. Nostimme tähän artikkeliin yleisimmät hyödyt uusien toimitilojen hankinnassa. 

Lue lisää

Aiheet: toimitilan rakentaminen, toimitilan vuokraaminen

Toimitilaa Tampereen parhaalta paikalta

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 31.8.2018 9:19:00

 

Huhtikuussa 2019 Tampereen kasvuvoimaisimmalle alueelle, Pirkkalaan, valmistuu 3600 neliötä toimitilaa. Uuteen tilaan voidaan toteuttaa niin toimistoja kuin tuotanto- ja varastotilojakin. Tilat voivat olla pienimmillään 80 neliötä pienyritysten tarpeisiin ja jopa 1000 neliön yhtenäisiä toimitiloja isompien yritysten tarpeisiin. Työt tontilla on aloitettu ja nyt sinulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa tulevan toimitilanne kokoon - sekä brändättyyn ilmeeseen.

Lue lisää

Aiheet: toimitilan vuokraaminen, toimitilan ostaminen, ennakkomarkkinointi

RKM Groupin uudet toimistotilat ovat valoisa ja avarat

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 31.1.2018 15:17:00

Rakentamamme RKM Groupin valoisat ja tyylikkäät toimistotilat sijaitsevat Pirkkalassa näppärällä paikalla moottoritien välittömässä läheisyydessä. Kaksikerroksisten toimistotilojen lisäksi uusista toimitiloista löytyy myös varasto-, sosiaali- ja neuvottelutilaa. Avara aulatila ottaa vierailijat upeasti vastaan ja kautta linjan jatkuva musta katto on vaikuttava, koko sisustusta hienosti tukeva elementti.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Designtalo aukaisi studion BRAND toimitilojen rakentamaan kiinteistöön

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 9.1.2018 12:07:00

Designtalo aukaisi viime vuoden lopulla upean ja edustavan studion rakentamaamme kiinteistöön Pirkkalan Haikanvuoreen. Studiossa on keittiö/kahvittelutila, toimistotiloja ja studio. Studiossa asiakas voi tehdä tulevan kotinsa materiaalivalinnat. 

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

BRAND rakentaa BRANDERIN LEIPOMOLLE UUDET TOIMITILAT

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 31.5.2017 13:46:00

Branderin leipomo ja lähes 20 työntekijää muuttaa uusiin räätälöityihin tiloihin alkusyksystä 2017. Branderille oli tärkeää, että uudet toimitilat palvelevat sekä perinteisten leipomotuotteiden että gluteenittomien tuotteiden valmistusta. 

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

RKM Group muuttaa BRAND toimitilojen rakentamaan kiinteistöön

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 27.4.2017 14:54:00

RKM Group muuttaa BRAND toimitilojen rakentamaan kiinteistöön Pirkkalan Linnakallioon. RKM Groupin toimitilojen viimeistelytyöt ovat käynnissä ja yritys pääsee uusiin tiloihin toukokuun lopussa.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Tammer-lattioille uudet toimitilat

Kirjoittaja BRAND toimitilat - 24.3.2017 14:44:00

BRAND toimitilojen rakentama n. 1500m2:n toimitilarakennus on valmistumassa Pirkkalan Linnakalioon. Ensimmäisenä valmistuvaan rakennukseen muuttaa huhtikuussa 2017 lattioiden erikoisliike Tammer-Lattiat Oy.

Lue lisää

Aiheet: asiakastarinat

Ajankohtaiset artikkelit 

Löydät blogistamme asiantuntija-artikkeleita toimitiloihin, niiden rakentamiseen ja vuokraamiseen liittyen sekä ajankohtaisia uutisia meistä ja asiakkaistamme! 

Tilaa uudet artikkelit sähköpostiisi:

Viimeisimmät julkaisut